kimroozendaal.reismee.nl

Nog 2 nachtjes

Gister heb ik een mooi afscheidsfeestje gehad in Klok. Al had ik helemaal geen afscheidsgevoel... Ik had mijn zenuwen onder controle en heb me opperbest vermaakt. Het was weer een avondje als vanouds!

Laughing
Gelukkig stond de man met de hamer vandaag niet bij me op stoep, dus heb met een fris hoofd mijn koffer en backpack kunnen inpakken. Ghana here I come!

Als jullie me een kaartje willen sturen, kan dat via Meet Africa, het adres:

Meet Africa Kim Roozendaal P.O. Box 2320 Tamale Ghana

Mijn telefoonnummer geef ik nog door, want ik koop daar een simkaart. Maar ik wil jullie wel alvast wijzen op www.televergelijk.nl via deze site kan je mij goedkoop bellen. Het landnummer van Ghana is 00233.

Nu ga ik even lekker bankhangen en 'Mooi weer de Leeuw' kijken, want over 2 nachtjes moet ik al deze luxe voor 4 maanden missen...

Laughing

Liefs, Kim

je zusje

wat spannend allemaal, ik leef met je mee hoor! ik zou t niet kunnen.vind t knap dat je die stap durf te nemen en gewoon voor 4 maanden weg ga naar ghana!!
vanavond moeten we maar extra genieten van het laatste avond maal met z'n 5en!

ik zal je op stroet ook in de gaten blijven houden hoor!

xx

Pascal

Nou Kim...net afscheid van je genomen...
Pfff helemaal niet leuk hoor! Heb altijd zo fijn met je gewerkt en zal je erg missen.
Voor jou begint een heel nieuw leventje. Spannend en leuk! Ik hoop dat je echt de tijd van je leven krijgt in Ghana. Heel veel plezier, leer een hoop, maak dikke vette lol en GENIET!
dag lieve collega....goede reis en heel veel succes!

dikke X Pascal

gaatha

Hoi Kim ,
Ik heb je gisteren al gedag gezegd ,maar toch nog maar even n mailtje om je n goede reis en veel "werk"plezier naar en in Ghana te wensen !!! Hou je goed ,lieve groetjes en tot mails , x Gaatha

Susan

Hi Kim, Heel veel plezier in Ghana. Geniet er lekker van en zorg dat je met mooie verhalen thuis komt.

Kus Susan

bregje

nou, meissie, en weg ben je! boehoe! zal je al geland zijn?? heb echt geen idee, en vanavond nog even genieten van je 'luxe' bedje.
hier nog niks spectaculairs gebeurd in die nog niet eens hele dag dat je weg bent.
update: wandmeubel past niet in het huis ivm afmetingen (cris blij:)).
dag meissie, kus!

hiske

Hey kimmie!!!
Heb je het naar je zin?
Zit je wel gezellig? leuke mensen? lekker bed... ( had ik in Thailand echt niet...)

Hier is alles natuurlijk weer hetzelfde.
zit nu op mijn werk, en ga zo op huis aan.
van t weekend ff schagen onveilig maken!
voor de rest nog niets nieuws...
Geniet lekker!!!
x hiske

lida en johan

KIM Een goed busreis gehad. Het duurde wel lang denk, maar zo heb je wel alvast wat van Ghana gezien.
Vannacht misschien alleen in bed, of weer met z'n drieeen.Na het telefoongesprek niet het idee dat je heel in Afrika zit.Net of je vanuit Amsterdam belde.
Alvast veel succes met het begin van je onderzoek.
Groet en Kus van pap en mam

Kirsten

hoe bevalt t in tamale?!
leuk gezin waar je zit?! mis je de douche al of valt t nog mee?!

we hebben natuurlijk donderdag "wie is de mol" gekeken en froukje is der uit! dus toen waren der nog 6! misschien kijk je wel via internet wie der uit is maar ik dacht meld t zo even!

xx

lida en johan

Wat heerlijk dat je zo geniet.
Ben benieuwd hoe het met je werk zal gaan.
Brief volgt dan hoor je meer van hier
Liefs en kus van pap en mam

Nog wat vergeten
Sven Kramer is Wereldkampioen geworden Hoera